Seeds blog #4 – Tamara tipt haar favo vegan kerstmenu – snel, simpel & smakelijk

Seeds blog #4 – Tamara tipt haar favo vegan kerstmenu – snel, simpel & smakelijk

“Maar wat eet je dán?” is denk ik wel één van de meestgestelde vragen aan een veganist. Mijn standaardantwoord is “Lekker!”, vergezeld van een grote glimlach.

Zoals ik in een eerder blog schreef, blijkt het heersende beeld van een veganistische maaltijd namelijk nog opvallend vaak een bord sla te zijn. En dus heb ik nu op mijn telefoon een mapje aangemaakt met foto’s die ik de afgelopen maanden heb gemaakt van jummie vegan food. In een restaurant of zelfgemaakt. Gewoon, om aan de inspiratieloze non-vegan te kunnen laten zien wanneer zij denken dat er niets anders te eten valt dan kaal groenvoer.

Of zoals Nick Squires het op Twitter met een knipoog verwoordde:

[…]

» Lees het volledige artikel op Seeds.

Tamara tipt haar favo vegan kerstmenu – snel, simpel & smakelijk