Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Gevulde puntpaprika met notengehakt uit de oven
Voor 2 personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Ingrediënten
1
puntpaprika
- in de lengte gehalveerd
100
gram
gemengde noten
1
blikje
tomatenpuree
1
el
Italiaanse kruiden
1/2
tl
paprikapoeder
scheutje
olijfolie
peper en zout naar smaak
450
gram
krieltjes
salade naar keuze
Instructies
Vermaal de noten in een blender of keukenmachine (of ga je te buiten met een flink mes).
Roer tomatenpuree, kruiden, paprikapoeder en olijfolie erdoor.
Breng op smaak met salt 'n' peppa.
Heb je eraan gedacht de oven voor te verwarmen? (grillstand, 150°)
Verdeel het notengehakt over de twee paprikahelften en leg ze in een ovenschaal.
Zet onder de grill voor een minuut of 15.
Bak ondertussen de krieltjes gaar en flans een kleurige salade in elkaar.
Werp af en toe een blik in de oven om te voorkomen dat het notengehakt te donker kleurt.