Deze vegan on wheels heet Tamara. Hi!

Veganist op wielen dus. Een benaming die voortkomt uit mijn leven in een caravan, waarmee ik door Nederland rondtrek. Vanuit dit knusse zwerfhuisje ben ik actief op het gebied van vegan voorlichting.

Activisme

Zo doe ik wekelijks als vrijwilliger mee aan voorlichtingsacties op straat, schrijf ik informatieve blogs voor het platform JOIN The Vegan Movement en maak ik video’s en comics rondom mijn vegan activisme. Je vindt me ook regelmatig bij acties van o.a. Animal Save Nederland en Animal Rights.

Om mensen te prikkelen naar een plantaardig leven heb ik een 3-stappenplan opgesteld. Check ook eens dit weekmenu: 7 simpele, snelle en smaakvolle recepten om eens een weekje zonder dierlijke producten te koken. Easy peasy!

Ook mag je mij altijd je vragen over plantaardig leven voorleggen, stuur me gewoon even een berichtje, gezellig!

Caravan on the road

Plantaardig leven

Zelf zette ik de stap naar een plantaardig leven pas op mijn 37e, nu zo’n 10 jaar geleden. Daarvoor was ik vanaf mijn 13e vegetariër en dacht al die tijd goed bezig te zijn met m’n biologische zuivel en eieren. Boy, was I wrong!

Sinds de zomer van 2018 zet ik me actief in om meer bewustwording in de maatschappij te creëren over wat er schuilgaat achter ons dagelijkse voedsel en om mensen te helpen de overstap te maken naar een plantaardig eetpatroon. Pas als je beter weet, kun je beter doen.

Naast al dit activisme onderhoud ik diverse websites en ben ik in te huren voor Klankbelevingen (ontspanningssessies met o.a. klankschalen). Verder hou ik van een gezellige salsa-avond, een middagje geocachen of een ochtendsessie yoga. Nou ja, ochtend… ik ben meer een nachtmens haha.

Meer over mijn caravanavonturen kun je lezen op mijn persoonlijke blog: zwerfhuisje.nl

Mijn uitgebreide hoe-ik-vegan-en-activist-ben-geworden-verhaal kun je lezen in dit blog.

Tamara Tervooren

Profielfoto Tamara

P.S. Al deze vegan activiteiten doe ik als vrijwilliger. Mocht je mijn inzet toejuichen en me willen supporten, kijk dan even op de donatiepagina ❤️

 

Ontvang updates direct in je mailbox!