Dierindustrie is… mensenleed?

Dierindustrie is… mensenleed?

Tijdens voorlichtingsacties krijgen ik en mijn mede-activisten niet zelden te horen dat we ons beter druk kunnen maken over mensen in plaats van over dieren, “want er is zoveel onrecht in de wereld”. Dat is helemaal waar. En daarom is het des te belangrijker dat meer en meer mensen geïnformeerd worden over de voordelen van een plantaardige levensstijl.

Want wat men – volstrekt begrijpelijk – niet beseft is dat de dierindustrie onlosmakelijk verbonden is met mensenleed. Dus mijn pogingen om consumenten tot die plantaardige levensstijl te verleiden hebben niet alleen tot doel dieren een lijdensweg te besparen, maar ook talloze menselijke slachtoffers. Iets waar ik me overigens voordat ik vegan was ook niet bewust van was, maar waar ik gaandeweg bekend mee ben geraakt. Daarom in dit artikel een greep uit het verborgen mensenleed in de dierindustrie.

Lees verder op de website van JOIN »