Seeds blog #22 – Hoe veganize je je favoriete vleesgerecht?

Seeds blog #22 – Hoe veganize je je favoriete vleesgerecht?

Denk jij bij ‘veganist worden’ aan niks meer kunnen eten, saaie smakeloze maaltijden of juist hele moeilijke gerechten? Lees dan vooral verder!

Plantaardig eten wordt nogal eens onderschat. Na twee jaar voorlichtingsgesprekken hoor ik nog steeds regelmatig “Ja maar dan kun je alleen nog maar sla eten”. Of men denkt dat het echt super ingewikkeld is. Tuurlijk, in het begin zul je even je aandacht erbij moeten houden met boodschappen doen en voor je gevoel etiketten lezen tot je een ons weegt, maar als je eenmaal weet welke producten je als veganist nog allemaal kunt eten, is het weinig moeite en blijft er echt een enorme keus voor je over. Sterker nog, je ontdekt zelfs meer mogelijkheden!

In een eerder artikel somde ik al een hele rits plantaardige smaakmakers voor je op: het zijn namelijk de plantjes die de typerende smaak van een gerecht bepalen. Daarom steek ik vandaag drie bekende vleesgerechten in een plantaardig jasje, waardoor je praktisch kunt blijven eten wat je altijd al at. Op deze manier veganize je heel eenvoudig één voor één je favoriete recepten en wordt ook voor jou de plantaardige keuken een makkie.

Lees verder op de website van Seeds »

Hoe veganize je je favoriete vleesgerecht? Lees verder op Seeds >>